Thuis

Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd

Bedrijfsprofiel

Is Niet-geweven het Materiaalco. van dongyang AoLong, Ltd een professionele fabrikant want pp niet-geweven stoffenproductielijnen in entrepot sponnen, zak makend machine, het ponsenproductielijnen van de HUISDIERENnaald en het speciale materiaal van de toepassingsbehandeling zoals hydrophobic, anti-alcohol (bloed, olie, statisch, het verouderen, bacteriën, UV) en brand - vertrager, die van de van de van de projectontwerp, verwerking, installatie en verrichting opleiding van niet-geweven de stoffenproductielijnen van pp integreert.

 
Onze fabriek heeft de ervaren ingenieurs van vele jaren en het de dienstteam om ons „AL“ merk van gesponnen pp te ontwikkelen en te installeren plakte niet-geweven stoffenproductielijnen van 1.6m, 1,8m, 2.4m tot 3.2m met verschillende modellen zoals S, SS, SSS, SMS en SMMS. Ook kan de productielijn worden aangepast.
 
De het ponsenlijn van de HUISDIERENnaald omvat Tapijtlijn, Pu-leerlijn, Filtrerende gevoelde lijn, waisted gevoelde lijn, Polyfill-lijn, Geotextile lijn enz.
 
Het HUISDIERENhuisdier (+PE) de productielijn/van pp (+PE worden) spunbond ontworpen, vervaardigd en futther worden de nieuwe technologieën ontwikkeld.
Wij hebben onze eigen uitvoerende vergunning met het certificaat van ISO en Ce-, hebben wij aantallen gesponnen pp plakten niet-geweven stoffenproductielijnen in Chinese lokale markt geïnstalleerd en India, Bangladesh, Turkije, Rusland, Vietnam, Indonesië, de V.A.E, Indonesië, Thailand, Brazilië, Oezbekistan enz., Elke klant koppelen zijn belangrijk voor onze technische innovatie en verbetering terug. 
Wij geloven dat slechts de „Redelijke Kwaliteitsmachine met de beste naverkoopdienst“ met succes kan zijn voldoet aan uw speciaal vereiste.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

 

 

 

Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd Dong Yang AoLong Nonwoven Equipment Co,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : AL Merk

Aantal werknemers : 50~90

Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit geweven Stof die van pp de niet Machine maken voor verkoop Van goede kwaliteit geweven Stof die van pp de niet Machine maken voor verkoop